Missie & Visie

Eiger North

"You chose the mountain, we help you reach the summit". Dat is onze slogan. Maar waaròm willen we je naar die top helpen? We leggen je graag uit wie we zijn en waarom we doen wat we doen.

Waarom we je naar de top willen brengen.

Visie

Onze overtuiging van het grote belang van goed doordachte analyse vooraf, van betrokkenheid van Business van bij het begin van een transformatietrajct en van de juiste begeleiding tijdens het traject om een digitale transformatie te doen slagen.

Missie

Als onafhankelijk IT- partner, bedrijven bewust te maken van de waarde van het analyse luik bij digitale transformatie traject en daar ook hands-on aan meewerken. Tevens de bedrijven bijstaan wanneer zij dat wensen tijdens de implementatie door een technische IT-partner

Vanuit passie ontstaan

Eiger North is een technologie-onafhankelijk IT-digitalisering bedrijf, opgericht na meer dan 25 jaar projectervaring in ICT en een een passie voor analyse en solution design, plus de overtuiging dat voorafgaande onderbouwing cruciaal is voor elk project.

Onze mentaliteit

Die nood aan een degelijke onderbouwing zit in onze mentaliteit: bezint eer ge begint. Net als bij een succesvolle klimexpeditie, starten wij ook onze projecten met een goede voorbereiding. Wat zijn je doelen, wat heb je nodig en waar kunnen we helpen? Pas na een grondige analyse gaan we van start.

Omdat we geloven dat elk bedrijf anders is, werken we vanuit een technologie-agnostische visie en de aanpak van 'unbundled services'. Kort gezegd: we bieden alle diensten aan voor een end-2-end-traject, maar jij beslist welke aspecten je daarvan nodig hebt. Verder gaan wij voor korte, krachtige en efficiënte trajecten.

Dat vinden we belangrijk. Geen overbodige diensten of onnodig lange trajecten en kosten. Samen op een doordachte manier die top bereiken, daar worden wij gelukkig van.

"Geen geslaagde expeditie zonder een grote dosis humor en relativeringsvermogen"

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en denken altijd kritisch en toekomstgericht na over onze digitaliseringsprojecten. Dat kunnen we dankzij onze expertise en nood aan kwaliteit. We verwachten van onze klanten dezelfde openheid hierin, en ook van onze collega's. In dat kritische denkproces is er alleen maar ruimte voor eerlijkheid en respect. Want enkel op die manier bereik je samen de top.

En als laatste: geen geslaagde expeditie zonder een grote dosis humor en relativeringsvermogen!

Waarom die berg?

Eiger North verwijst naar een Zwitserse berg waarvan de noordwand bekend staat als "de gevaarlijkse bergroute van Europa". Klinkt als een challenge? Dat vonden wij ook! Eiger North is dan ook gestoeld op het summum van bergbeklimmen: samen de top bereiken.

Dat doe je door doorzettingsvermogen, teamwork en een duidelijke roadmap die je naar je einddoel brengt, maar met de nodige flexibiliteit in denken als het nodig is.

Wanneer je (samen) de top bereikt, geeft dat een enorm gevoel van voldoening. Dat plezier legt Eiger North elke dag in haar werk en projecten.