Eiger North.

Jouw expeditie-partner

Heb je jouw berg uitgekozen? Kies dan een ervaren expeditie-partner.

Wij schakelen de juiste gidsen in en nemen aangepaste klimtools mee op onze tocht. Flexibel en in overleg sturen we bij wanneer en waar nodig.

Ons DNA

Groei en ontwikkeling met aandacht voor het individu

Wij gaan voor groei bij onze klanten en bij onze medewerkers. Wij staan voor klanten en medewerkers met een drive om vooruit te komen.

Open-minded en gepassioneerd

Wij kijken met een open en frisse geest naar de dingen. We oordelen niet, durven zaken in vraag te stellen en dit met een onuitputtelijke passie voor onze klant, ons werk en ons team.

Eerlijkheid en respect

We handelen eerlijk en met respect voor iedereen binnen het bedrijf. Alle functies binnen een bedrijf zijn voor ons even belangrijk.

Uitmuntendheid en kwaliteit

We streven naar uitmuntendheid en leveren kwaliteitswerk binnen de vooropgestelde deadline.

Een stevige dosis humor en relativeringsvermogen

Humor is de beste manier om bepaalde situaties te ontzenuwen. In staat zijn om te relativeren is dé sleutel tot doorzetten.

Projectaanpak

Hoe vatten we een tocht aan?

Flexibel en in overleg sturen we bij wanneer/waar nodig.

Tools & technieken

Welke klimtools hanteren we?

Afhankelijk van jouw berg zetten wij de juiste tools in en stippelen we een pad uit dat aansluit bij jouw bedrijfsorganisatie.

Onze consultants

Onze ervaren gidsen

Afhankelijk van de omvang van het businessvraagstuk of naarmate je met bijkomende uitdagingen geconfronteerd wordt tijdens je missie, kunnen we Business Architecten, Business Analisten, Functioneel Analisten, Product Managers, Project of Program Managers inzetten.

Wij leiden je naar de top en geven je klimtips tijdens jouw traject!Kernwaarden

Waarin onderscheiden we ons?

Experten

Onze consultants zijn servant-leaders en experten: ze faciliteren jouw digitaliseringstraject, geven richting met respect voor de verschillende rollen in het bedrijf en nemen ook actief deel aan de transitie.

Methodologie

We gaan voor een methodologische analyse/project aanpak en hanteren hierbij tools en technieken afgestemd op de probleemstelling.

Respect

We werken met respect voor mensen en culturen en verschillende visies in het bedrijf.

Verandering

Wij omarmen verandering en hechten hierbij veel belang aan change management.

Transparantie

We werken op de meest transparante manier mogelijk: we communiceren eerlijk en oprecht over risico’s voor de organisatie, de impact die de verandering zal hebben en de voortgang van het project.

Samenwerking

Wij geloven in een goede samenwerking!

Fast tracks

Fast tracks dragen we hoog in het vaandel – wij verkiezen een kort en krachtig traject boven jarenlange bezigheidstherapie.